۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۵۵

توزیع ناهمگون فضای سبز در خرم آباد و سهم کم جنوب شهریها

توزیع ناهمگون فضای سبز در خرم آباد و سهم کم جنوب شهریها

خرم آباد - خبرگزاری مهر: کارشناس مسئول محیط انسانی اداره کل محیط زیست استان لرستان با اشاره به توزیع ناهمگون فضای سبز در خرم آباد گفت: در حال حاضر منطقه گلدشت خرم آباد از فضای سبز مورد نیاز محروم است در حالیکه ما در منطقه کیو شاهد انبوه درختان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، افشین خورشیدی در سمینار علمی زمین پاک در محل سالن اجتماعات اداره کل محیط زیست استان لرستان در سخنانی با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه پایدار در کشور و استان، اظهار داشت: آمایش سرزمین باید در مسائل مختلف کشور لحاظ شود.

احداث کارخانجات متعدد بدون برنامه ریزی

وی تصریح کرد: احداث کارخانجات متعدد و بدون برنامه ریزی و توجه به مقوله آمایش سرزمین از جمله چالشهای زیست محیطی است که تبعات آن به خود ما برخواهد گشت.

کارشناس مسئول محیط انسانی اداره کل محیط زیست استان لرستان تصریح کرد: عملکرد ما در این زمینه به سمتی پیش می رود که شاهد افزایش هر روزه آلودگیها در زمین هستیم.

خورشیدی اولین کار در این حوزه را توسعه آموزشهای زیست محیطی دانست و بیان داشت: یکی دیگر از مشکلات ما در این حوزه عدم آموزش صحیح مدیران و تصمیم گیران است که باید در دستور کار قرار داده شود.

توزیع ناهمگون فضای سبز در خرم آباد

وی با تاکید بر نقش مدیریت شهری در حفظ محیط زیست، بیان داشت: به عنوان مثال هم اکنون ما در خرم آباد شاهد توزیع ناهمگون فضای سبز هستیم.

کارشناس مسئول محیط انسانی اداره کل محیط زیست استان لرستان ادامه داد: این امر موجب شده است که ما در منطقه جنوبی شهر یعنی حوالی گلدشت از داشن فضای سبز مورد نیاز محروم باشیم در حالیکه در شمال شهر واطراف منطقه دریاچه کیو وضعیت فضای سبز مطلوب تر است.

خورشیدی تصریح کرد: در این راستا باید ساماندهی فضای سبز در اولویت کاری مدیریت شهری قرار گیرد.

فقر فرهنگی از عوامل موثر بر روند تخریب طبیعت

وی با تاکید بر اینکه موضوع محیط زیست یک موضوع ملی و انسانی است، عنوان کرد: امروز با شدت گرفتن آلودگیها در سطح زمین ما شاهد نابود شدن گونه های گیاهی و جانوری هستیم.

کارشناس مسئول محیط انسانی اداره کل محیط زیست استان لرستان از فقر فرهنگی به عنوان یکی از عوامل افزایش تخریب های زیست محیطی یاد کرد و بیان داشت: همچنین وضعیت اقتصادی مردم نیز یکی از عواملی است که در زمینه تخریب محیط زیست نقش دارد.

خورشیدی با تاکید بر نقش خانواده ها در اشاعه فرهنگ زیست محیطی، عنوان کرد: متاسفانه ما هر سال در روز طبیعت شاهد تخریب های زیادی در طبیعت استان هستیم.

وی ادامه داد: با وجود توزیع هزاران کیسه زباله در این روز توسط محیط زیست و تشکلهای زیست محیطی تعداد کیسه های برگشتی جمع آوری زباله به کمتر از 100 تا هم نمی رسد.

به اندازه کمربند ایمنی برای محیط زیست آموزش صورت گیرد

کارشناس مسئول محیط انسانی اداره کل محیط زیست استان لرستان افزود: بسیاری از افراد در جایگاه حرف زدن راجع به محیط زیست صحبت های خوبی را مطرح می کنند ولی وقتی در جایگاه عمل قرار می گیرند متاسفانه خلاف حرفهای خودشان عمل می کنند.

خورشیدی خواستار فعالیت رسانه ها به ویژه رسانه ملی در زمینه فرهنگ سازی زیست محیطی شد و گفت: وقتی ما برای آموزش بستن کمربند ایمنی وقت زیادی را صرف می کنیم چرا این موضوع در مورد مسائل زیست محیطی مد نظر قرار نمی گیرد.

وی به برخی ضعف ها در باورهای اجتماعی مردم اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه برخی افراد در مواجهه با دیدن گونه های جانوری مانند خرس، پلنگ و مار فقط به این فکر می کنند که باید اینها کشته شوند و به نقش این گونه ها در چرخه حیات فکر نمی کنند.

رادیو اکتیو دنیا را تهدید می کند

کارشناس مسئول محیط انسانی اداره کل محیط زیست استان لرستان با بیان اینکه سالانه 13 میلیون جنگل در دنیا نابود می شود، گفت: ضرر این تخریب به طور مستقیم به زندگی خود ما بازمی گردد.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات زیست محیطی در جای جای دنیا به هم وابسته است، تصریح کرد: آلودگی رادیو اکتیوی که در ژاپن ایجاد شده است به سایر کشورها نیز صدمه خواهد زد.

خورشیدی تصریح کرد: با توجه به وابسته بودن چرخه طبیعت به هم، تبعات انفجار در نیروگاه هسته ای ژاپن در محیط زیست و اقتصاد دیگر کشورها نیز تاثیر خود را بر جای خواهد گذاشت.

کد خبر 1300286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha